Niek Dijkstra Transport B.V. kiest voor e-Lips TMS van ErniesoftDe groep van gerenommeerde zeecontainervervoerders binnen de club van e-Lips TMS gebruikers groeit weer. Niek Dijkstra Transport B.V. uit Heerenveen heeft besloten om de huidige TMS te vervangen door e-Lips TMS software. Wij zijn zeer vereerd en blij met deze keuze.

Een breed scala aan automatisering modules zullen geïmplementeerd worden bij Niek Dijkstra Transport B.V. 

e-Lips TMS 

Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Digitalisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers. Zo kunnen robots opdrachten voor u digitaliseren en omzetten tot planbord data. Planners kunnen dan op hun gemak slimme planningen maken.

Niek Dijkstra Transport B.V. zal profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS. Het transportbedrijf gaat gebruik maken van de koppeling die wij gebouwd hebben met Portbase voor voormeldingen.

          

Over Niek Dijkstra Transport B.V.

Niek Dijkstra Transport is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainers. Dat doet het transportbedrijf dagelijks van en naar de havens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Daarnaast wordt een deel van de combinaties ingezet voor routevervoer. Dat doen ze zowel nationaal, als internationaal. In Heerenveen en Rotterdam heeft Niek Dijkstra Transport de beschikking over eigen containerdepots. Daar bieden zij de mogelijkheid om volle of lege zeecontainers te handlen en/of op te slaan. Niek Dijkstra kan op depot Heerenveen of op locatie in Noord Nederland gasmetingen verrichten door eigen gecertificeerd personeel.  Niek Dijkstra Transport heeft een overzee-expeditieafdeling. Iedereen die in een container ladingen overzee wil transporteren (import en export), kan bij Niek Dijkstra terecht. Het transportbedrijf is in staat transport over zee optimaal te verzorgen. 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.