Isvel Transport Solution kiest voor e-Lips TMSOnlangs heeft Isvel Transport Solution zijn vertrouwen uitgesproken in Erniesoft.

Wij zijn gezamenlijk een overeenkomst aangegaan om e-Lips TMS te integreren in de bedrijfsprocessen van Isvel Transport Solution. Isvel Transport Solution is gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainer. Isvel Transport Solution is een aanwinst voor onze e-Lips Community die binnenkort Live gaat.

Met de e-Lips Community zullen de transportbedrijven met elkaar data delen en meer met elkaar samenwerken om lege kilometers te vermijden, dit zal zorgen voor een daling van Co2-Uitstoot. Naast e-Lips Community zal Isvel Solution profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS. Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers. Zo kunnen robots van Erniesoft opdrachten voor u digitaliseren en omzetten tot planbord data. Planners kunnen dan op hun gemak slimme planningen maken.

Wij heten Isvel Transport Solution welkom in de selecte groep e-Lips gebruikers en wensen het gehele team erg veel gemak en gebruikersplezier toe met e-Lips TMS.

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.