Gebroeders Geelhoed B.V. kiest voor e-Lips TMS van ErniesoftDe groep van gerenommeerde container- en tankvervoerders binnen de club van e-Lips TMS gebruikers groeit weer. Gebroeders Geelhoed B.V. heeft besloten om de huidige TMS te vervangen door e-Lips TMS software. Wij zijn zeer vereerd en blij met deze keuze.

Een breed scala aan automatisering modules zullen geïmplementeerd worden bij Gebroeders Geelhoed. Het reeds aanwezige boordcomputer systeem van Trimble zal volledig geïntegreerd worden binnen het TMS, zodat chauffeurs volledig via e-Lips TMS aangestuurd kunnen worden.

e-Lips TMS 

Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Digitalisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Het hebben van een doelgerichte strategie voor digitalisering van de transportbedrijven is essentieel om er je voordeel mee te doen en gelijke tred te houden met de concurrentie of die zelfs voor te blijven.

Gebroeders Geelhoed Transport zal profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS. Het transportbedrijf gaat gebruik maken van de koppeling die wij gebouwd hebben met Portbase voor voormeldingen.

Over Gebroeders Geelhoed

Gebroeders Geelhoed is een transportbedrijf gespecialiseerd in ADR tankvervoer. Met twintig eigen auto’s en vijftien vaste charters vervoert Gebroeders Geelhoed chemicaliën en gassen door heel Europa.

Gebroeders Geelhoed B.V. is opgericht in maart 2013. Het bedrijf voldoet aan alle eisen om ADR-goederen te mogen vervoeren. Kijk voor meer informatie op www.geelhoedtransport.nl.

 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.