Erniesoft in actie voor TurkijeAls gevolg van de aardbeving die in Kahramanmaraş, Pazarcik op 6 februari 2023 heeft plaatsgevonden, hebben wij als Erniesoft hulp georganiseerd voor de slachtoffers van de aardbeving.

Vanuit Rotterdam Naar Turkije

Wij vanuit Erniesoft, met onze kennis en expertise op het gebied van logistiek, hebben de officiële goederen-inzamelingspunten o.a. in Rotterdam (de Mevlana moskee) op het gebied van logistieke ondersteuning geholpen.

Via de e-mail en onze sociale media kanalen hebben wij onze relaties en partners gevraagd om transportmiddelen beschikbaar te stellen. Wij zijn enorm verheugd met de hartverwarmende reacties en positieve berichten die wij van veel relaties en partners hebben mogen ontvangen. Dit doet ons ontzettend goed!

We hebben met officiële Turkse instanties onder toezicht van het Turkse consulaat in Rotterdam gewerkt om de hulpgoederen naar Turkije te vervoeren. Inmiddels zijn er 6 trucks van Erniesoft klanten vertrokken.

Bedankt voor de steun

Wij willen onze relaties CTR Logistics, JVB Logistics, BTC Logistiek, Mega Containers en Mixtra Transport bedanken die gehoor hebben gegeven aan onze actie voor het ter beschikking stellen van een truck en chauffeur(s) om de hulgoederen vanuit Rotterdam Mevlana moskee naar Turkije AFAD (Beheersautoriteit voor Rampen en Noodsituaties) te vervoeren.

Ook willen wij onze dank uitbrengen aan onze klanten en partners die hun hulp hebben aangeboden middels donaties. We hebben alle financiële ondersteuningen die we hebben ontvangen gebruikt voor het vergoeden van transportmiddelen om goederen naar het rampgebied te brengen.