Nieuw startend transportbedrijf TOCONTAIN B.V. kiest voor e-Lips TMS en eMobits boordcomputer app van ErniesoftOnlangs heeft TOCONTAIN B.V. zijn vertrouwen uitgesproken in Erniesoft. 

Wij zijn gezamenlijk een overeenkomst aangegaan om e-Lips TMS en eMobits boordcomputer app te integreren in de bedrijfsprocessen van TOCONTAIN B.V.

Een breed scala aan automatisering modules zullen geïmplementeerd worden bij TOCONTAIN B.V. TOCONTAIN B.V. zal gebruik maken van de functies voor voormelden naar Portbase, DP World en PSA terminals.

e-Lips TMS 

Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Digitalisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers. Zo kunnen robots opdrachten voor u digitaliseren en omzetten tot planbord data. Planners kunnen dan op hun gemak slimme planningen maken.

TOCONTAIN B.V. zal profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS. 

eMobits boordcomputer app

TOCONTAIN B.V. gaat de boordcomputer app eMobits van Erniesoft gebruiken. Het bedrijf gaat eenvoudig ritten van e-Lips TMS naar eMobits boordcomputer app opsturen.

eMobits app wordt door Erniesoft geleverd en kan moeiteloos gekoppeld worden aan e-Lips TMS. Als u in e-Lips TMS een rit heeft toegewezen aan een voertuig en/of chauffeur dan kunt u de rit uploaden met 1 muis klik op de app van de betreffende chauffeur. Als de opdracht verandert of u heeft additionele informatie ontvangen. Dan voert u deze  binnen e-Lips TMS in en gaat u de rit nogmaals uploaden op de app. De chauffeurs ontvangen de taken op een smartphone of tablet in een app. Ze kunnen lezen wat ze moeten doen en waar ze naar toe moeten gaan. Eventueel is het mogelijk dat ze vanuit de app kunnen navigeren naar plaats van bestemming.

e-Lips Community

Sinds kort heeft Erniesoft e-Lips Community Live gebracht. Transportbedrijven kunnen van de vele voordelen van de Community gebruik maken. Erniesoft TMS gebruikers gaan onderling data delen en samenwerken. TOCONTAIN B.V. gaat ook gebruik maken van deze innovatieve functie die nu beschikbaar is met e-Lips TMS.

Er zijn verschillende services beschikbaar in e-Lips Community:

  • PDF To Order wordt gebruikt om PDF-transportopdrachten met 1 klik in te lezen in e-Lips TMS
  • Orders uitwisselen met alle e-Lips TMS gebruikers of een selecte groep e-Lips gebruikers.
  • Gebruik maken van Avantida koppeling.

 

 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.