e-Lips Community BijeenkomstAfgelopen week heeft de 2e e-Lips community bijeenkomst plaatsgevonden!

Projectgroep Community van Erniesoft

Afgelopen week heeft de 2e e-Lips community bijeenkomst plaatsgevonden met een kleine werkgroep bestaande allemaal uit e-Lips TMS gebruikers. Agenda voor de middag was het evalueren van afgeronde producten, bijpraten over actuele ontwikkelingen en begrijpen hoe reload matching tot stand komt.

Community

Wij ontvangen regelmatig zeer nuttige feedback van klanten over verbeteringen aan de community, de werkgroep heeft hier ook zijn bijdrage aan geleverd. Daar zijn wij heel erg blij mee, het gaat er uiteindelijk om dat de planners eenvoudig en zonder belemmering gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van de community.

ETA Module 

Wij hebben de werkgroep bijgepraat over de nieuwste ontwikkeling binnen e-Lips community. Op dit moment is dat actief ETA module welk ondersteund wordt met de TAT module, TAT staat voor turn around times. 1e fase van dit product is af en is op dit moment in test bij één van onze klanten.

Nieuw Planbord

Daarnaast zijn we bezig met een geheel nieuw pre-planning bord. Tijdens de bijeenkomst hebben we een eerste werkende concept getoond. De reacties op het concept planbord waren zo positief, dat we ook hier snel naar een eind product toe willen streven.

Automatisch Reload Match in de Community

Het was een fijne, inspirerende maar vooral een zeer leerzame bijeenkomst. Wij hebben heel veel informatie, kennis en inzicht gekregen over hoe een reload match van twee opdrachten tot stand komt in het hoofd van de planners.

Wij gaan proberen om alle informatie om te zetten in programmatuur, de bedoeling is dat we een eerste concept kunnen tonen tijdens de volgende bijeenkomst. Wij willen in e-Lips Community een tool voor automatisch reload functie bouwen. 

Werkgroep 

Wij bedanken Sytze van der kooy en Lars Breeuwsma van Kooy Transport, Kees Overbeek van Transportbedrijf Overbeek, Theo de Wit van CTR Logistics en Dirk Vreeken van Martson voor hun inbreng en energie die ze hebben ingestoken voor de toekomst van e-Lips Community.

Wil jij ook je bijdrage leveren vanuit de werkgroep dan kan dat, neem daarvoor contact met ons op. Wij zijn enorm geïnteresseerd om je ideeën aan te horen en zo samen voor een volledige automatisering van het container vervoer te werken?

Wij kijken uit naar je deelname aan de werkgroep, stuur je verzoek naar info@erniesoft.nl.