Automatisch order invoeren met PDF To OrderTransportbedrijven automatiseren het order invoer proces met PDF To Order tool van Erniesoft die geïntegreerd is in e-Lips TMS.

Automatisch order invoeren 

PDF To Order, de nieuwe tool van Erniesoft, zorgt ervoor dat het order invoer proces geautomatiseerd wordt zonder het bouwen van moeilijke koppelingen.

  • Verdubbel de aantal orders die ingevoerd worden in e-Lips TMS, door de krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om te investeren in het automatiseren van het order invoerproces. 
  • Voorkom typefouten en neem afscheid van handmatige acties, focus je op het vak plannen.
  • Snelle implementatie, binnen paar weken heb je een template laten bouwen van de opdrachtgever.

Snelle invoer van orders in een korte tijdsbestek zonder typefouten

Transportbedrijven verwerken duizenden orders per dag, tijdens deze handmatige werk ontstaan helaas veel typefouten en achterstanden. Om een efficiënte en winstgevende planning te maken is het voor de planners erg belangrijk dat de orders op tijd en juist verwerkt zijn in het transport management systeem. Om de enorme druk bij het order invoer proces weg te halen investeren transportbedrijven in het automatiseren van dit proces. Transportbedrijven laten voor opdrachtgevers waarvan veel orders binnenkomen een EDI koppeling bouwen, zodat de orders automatisch in het systeem binnenkomen. In de praktijk zien wij dat het laten bouwen van EDI koppelingen moeizaam verloopt. Je bent namelijk afhankelijk van de opdrachtgever, het laten bouwen van een koppeling kost veel tijd en geld. Met deze koppeling heb je ook het orderproces van 1 klant geautomatiseerd. De PDF To Order tool biedt hiervoor een oplossing. Je kan snel, makkelijk en zonder grote investeringen templates laten bouwen voor veel van je opdrachtgevers. Voor de PDF To Order tool heb je de medewerking van je opdrachtgever niet nodig. De PDF To Order tool is een flexibele oplossong voor e-Lips TMS gebruikers, de tool converteert de PDF-transportopdrachten direct naar een order in jullie TMS. 

Transportbedrijven investeren in automatisering 

Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Automatisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Investeren in betrouwbare automatiseringsoplossingen is van essentieel belang om de concurrentie positie te verstevigen. In het tijdperk van connected commerce verwachten opdrachtgevers snelle handelingen. Om hierin mee te kunnen gaan moeten transportbedrijven investeren in automatisering. De automatisch order invoer tool brengt een oplossing voor de duizenden orders die per dag verwerkt moeten worden. 

Snelle implementatie

De PDF To Order tool is standaard geïmplementeerd in e-Lips TMS, alle e-Lips TMS gebruikers kunnen hier gebruik van maken. Voor een aantal bedrijven hebben wij al gebruiksklare templates. De transportopdrachten van deze bedrijven kan je in paar secondes converteren naar orders in e-Lips TMS: JCL, Khuene Nagel, Schenker, BDP, DSV, Share Logistics, P&O, Eimskip, JSL, Artmarine, Sibelco, Newport en Combines Cargo Terminal. Zit de klant waar je de transportopdrachten automatisch wil invoeren er niet bij? Dat is geen probleem. Binnen paar weken hebben we een template gebouwd, zodat je niet meer handmatig order hoeft na te typen. 

Hoe werkt de automatisch order invoer tool?

De PDF To Order tool is geïntegreerd in e-Lips TMS. Dit betekent dat je niet hoeft te investeren in dure koppelingen of modules om het order invoer proces te automatiseren. Met deze tool ben je niet afhankelijk van je opdrachtgever of een softwarebedrijf voor het laten bouwen van een  koppeling. De transportopdrachten van dezelfde klant hebben meestal dezelfde volgorde en structuur. Dit zorgt ervoor dat wij de transportopdrachten kunnen converteren naar orders die zichtbaar worden in het planningsysteem. Door gebruik te maken van templates, is de tool gebruiksklaar voor het converteren van opdrachten naar orders binnen het transport management systeem van Erniesoft.

De 3 stappen van PDF To Order 

Stap 1: Je sleept de PDF transportopdracht naar het systeem.

Stap 2: Het order-invoer scherm wordt geopened, het is mogelijk om wijzigen of aanvullingen te brengen aan de order.

Stap3: Klik op opslaan. De PDF transportopdracht is geconverteerd. Binnen een paar seconden is de order ingelezen en zichtbaar in het planningsysteem van Erniesoft.

De planners verliezen geen tijd meer aan het handmatig invoeren van orders, maar zijn daadwerkelijk met het vak plannen bezig. Met het automatisch order invoer tool wordt het gehele orderverwerking proces met 200% versneld. Waarom zou je dan handmatig orders typen? Deze tool is de oplossing voor een efficiënte orderverwerking.

 

Willen jullie ook samen voorop lopen met 𝐞-𝐋𝐢𝐩𝐬 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐒𝐲𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐄𝐫𝐧𝐢𝐞𝐬𝐨𝐟𝐭. Neem dan contact met ons op via:
info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831
U kunt ook veel informatie vinden op onze website www.erniesoft.nl.