Zeecontainervervoerder BTC Logistiek uit Geldermalsen stapt over naar e-Lips Transport Management Systeem van Erniesoft



De groep van gerenommeerde containervervoerders binnen de club van e-Lips TMS gebruikers groeit weer.

BTC Logistiek stapt over naar e-Lips TMS van Erniesoft 

Met grote vreugde mogen we u meedelen dat Erniesoft B.V. een overeenkomst heeft gesloten met BTC Logistiek uit Geldermalsen voor de implementatie van e-Lips TMS. Daarmee sluit BTC Logistiek zich aan bij onze selecte groep van e-Lips TMS gebruikers.

De zeecontainervervoerder BTC Logistiek gaat verder automatiseren met de oplossingen van Erniesoft

Met e-Lips TMS wil BTC Logistiek de volgende slag maken in de digitalisering van hun container transport.
Een breed scala aan automatisering modules worden geïmplementeerd:

  • Voormelden naar Portbase, DP World en PSA terminals wordt geïmplementeerd.
  • Er wordt een koppeling gerealiseerd tussen e-Lips TMS en eMobits boordcomputer APP van Erniesoft.
  • Boekhoudkoppeling tussen e-Lips TMS en Snelstart wordt geïmplementeerd.
  • BTC Logistiek zal profiteren van de voordelen van e-Lips Community. Met PDF To Order worden alle PDF transportopdrachten met 1 klik ingelezen in e-Lips TMS. Overtollige ritten worden aangeboden aan "e-Lips community". Vanuit de community kunnen andere e-Lips gebruikers de aanbieding zien en hierop reageren. Minder lege ritten, meer vrachten en verhoging omzet & winst is het gevolg van het gebruik van e-Lips Community!

Transport management Systeem van Erniesoft

e-Lips Transport Management Systeem van Erniesoft is modulair opgebouwd. Dit geeft onze klanten veel flexibiliteit. Transportbedrijven investeren alleen voor de Modules die ook écht gebruikt gaan worden! e-Lips TMS bestaat uit veel verschillende Modules.

Het doel is om efficiëntie te bevorderen en klanten tevreden houden door over meer te beschikken dan alleen basisfuncties zoals order invoer, planning en factureren. Met e-Lips TMS kunt u gegevens inzetten om inzichten op te doen die gunstig voor het bedrijf zijn.

Met de verschillende koppelingen, kunt u beter aan de verwachtingen van klanten voldoen. In het tijdperk van efficiëntie en robotisering verwachten klanten constant updates en meldingen over hun zendingen. Met moderne e-Lips TMS kunt u alle klanten een gepersonaliseerde klantkoppeling aanbieden.


Willen jullie ook samen voorop lopen met e-Lips Transport Management Systeem van Erniesoft. Neem dan contact met ons op via:
info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831