Portbase Melding Container Achterland versie 3 Live bij e-Lips TMS gebruikers



Erniesoft heeft zijn klanten overgezet naar het vernieuwde Melding Container Achterland. Deze service biedt u meer gebruiksmogelijkheden en is voor Portbase de basis voor het in de toekomst verder kunnen verbeteren en uitbreiden van de dienstverlening.

Erniesoft is als eerste IT bedrijf die samen met Portbase de klanten heeft overgezet maar het nieuwe platform van Portbase "Melding Container Achterland versie 3" en de nieuwe API's die bij het platform horen.

Het nieuwe platform vervangt de oude Road Planning en MCA 1 + 2 . 

Via MCA meldt u de komst van uw chauffeurs eenvoudig voor bij zeeterminals, inlandterminals en depots. Deze kunnen het bezoek daardoor goed voorbereiden en uw chauffeur is sneller klaar. U krijgt bovendien automatisch een terugkoppeling over de status van uw voorgemelde containers (aanwezig, commerciële vrijstelling, douaneblokkade, douanedocumentatie in orde). Zo voorkomt u onnodige ritten.
Tegelijkertijd met het voormelden, vraagt u via MCA Road bij steeds meer terminals en depots ook een slottijd aan. Deze terminals en depots kunnen hun beschikbare capaciteit zo optimaal voor u inzetten.