Nieuwe Module: Charters tariferen



Werkt u met charters? Binnenkort is er een nieuwe module binnen e-Lips TMS aanwezig die het tariferen van charters gaat vergemakkelijken!

 

Charters Tariferen

Wanneer u met charters werkt worden aan de hand van vooraf ingestelde afspraken de charters getarifeerd. 

We zijn binnen e-Lips een module aan het bouwen die in combinatie met de contracten module gaat werken voor het tariferen van charters.

Met deze nieuwe module is het mogelijk om voor een bepaalde charter een bepaalde opbrengst in te stellen, bijvoorbeeld 90% van de totale opbrengst van een rit.

Voorbeeld charter tariferen
Een Transport zou voor een transportbedrijf € 200,- opleveren. In het charter afreken scherm is de opbrengt van de charter op 90% ingesteld. De opbrengst van de charter voor deze rit is dan 90% van €200,- en dan kom je uit op €180,- .

Door gebruik te maken van deze nieuwe functionaliteit is het niet meer nodig om bij de charters route afspraken te maken. Als u € 200,- gaat factureren dan krijgt de charter die ingesteld is automatisch € 180,-.

 

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen of opmerkingen, dan horen we dat natuurlijk graag! U kunt een mail sturen naar support@erniesoft.nl