Mediterranean Shipping Company (MSC) met dochteronderneming MEDLOG Nederland kiest voor e-Lips TMS van Erniesoft!



Mediterranean Shipping Company (MSC) met dochteronderneming MEDLOG Nederland heeft haar vertrouwen uitgesproken in e-Lips TMS!

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking! Wij heten Mediterranean Shipping Company (MSC) met dochteronderneming MEDLOG Nederland welkom bij de grote club van tevreden e-Lips gebruikers.

Mediterranean Shipping Company (MSC) is een internationale rederij die gespecialiseerd is in containertransport. MSC is sinds begin 2022 de grootste containerrederij ter wereld.

Met e-Lips TMS wil MSC met dochteronderneming MEDLOG Nederland de volgende slag maken in de digitalisering van hun container transport. Vanuit het eigen systeem van MSC gaan orders geïmporteerd worden naar e-Lips TMS van MEDLOG Nederland.

 

De weg naar betere efficiëntie start met de moderne e-Lips TMS 

Het doel is om efficiëntie te bevorderen en klanten tevreden houden door over meer te beschikken dan alleen basisfuncties zoals order invoer, planning en factureren. Met e-Lips TMS kunt u gegevens inzetten om inzichten op te doen die gunstig voor het bedrijf zijn.

Met de verschillende koppelingen, kunt u beter aan de verwachtingen van klanten voldoen. In het tijdperk van efficiëntie en robotisering verwachten klanten constant updates en meldingen over hun zendingen. Met moderne e-Lips TMS kunt u alle klanten een gepersonaliseerde klantkoppeling aanbieden.

Erniesoft gaat zo veel mogelijk automatiseren bij MSC dochteronderneming MEDLOG Nederland.

Een breed scala aan automatisering modules worden geïmplementeerd bij MEDLOG Nederland! Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers:

  • Met het eigen systeem van MSC verbindingen tot stand brengen om opdrachten te ontvangen in e-Lips TMS
  • MSC dochteronderneming MEDLOG Nederland zal van de functies voor voormelden naar Portbase en PSA terminals gebruik maken
  • Boordcomputerkoppeling met Trimble
  • Boekhoudkoppeling met Twinfield
  • Hiernaast nog veel verschillende vernieuwingen voor MSC

 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.