MaxxsTrans heeft voor e-Lips TMS en eMobits boordcomputer app van Erniesoft gekozen!



Met grote vreugde mogen wij u meedelen dat MaxxsTrans zich heeft aangesloten bij onze selecte groep van e-Lips TMS gebruikers.

MaxxsTrans is na een snelle implementatieperiode begin januari van 2022 LIVE gegaan met e-Lips TMS van Erniesoft.

MaxxsTrans heeft besloten om haar huidige TMS te vervangen door e-Lips TMS software. Wij zijn zeer vereerd en blij met de keuze. Na een snelle implementatie- en opleidingsperiode is Maxxtrans al een maand Live met e-Lips TMS.

Koppelingen

Een breed scala aan automatisering modules worden geïmplementeerd bij MaxxsTrans! Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers.

  • Met diverse klanten zullen we EDI verbindingen tot stand brengen om opdrachten te ontvangen en om key-moment-events retour te sturen.
  • MaxxsTrans maakt gebruik van de functies voor voormelden naar Portbase en PSA terminals.
  • Erniesoft heeft een nieuwe koppeling met Dakosy. MaxxsTrans zal gebruik maken van de functie voor voormelden voor de haven van Hamburg.
  • MaxxsTrans zal profiteren van de voordelen van de koppeling tussen e-Lips TMS en Wispex.
    Wispex verzorgt vanuit heel Nederland de benodigde documentatie (T1/T2) voor zowel communautair als gemeenschappelijk douanevervoer.

eMobits boordcomputer app

MaxxsTrans gaat de boordcomputer app eMobits van Erniesoft gebruiken. Het bedrijf gaat eenvoudig ritten van e-Lips TMS naar eMobits boordcomputer app opsturen.

eMobits app wordt door Erniesoft geleverd en kan moeiteloos gekoppeld worden aan e-Lips TMS. Als u in e-Lips TMS een rit heeft toegewezen aan een voertuig en/of chauffeur dan kunt u de rit uploaden met 1 muis klik op de app van de betreffende chauffeur. Als de opdracht verandert of u heeft additionele informatie ontvangen. Dan voert u deze  binnen e-Lips TMS in en gaat u de rit nogmaals uploaden op de app. De chauffeurs ontvangen de taken op een smartphone of tablet in een app. Ze kunnen lezen wat ze moeten doen en waar ze naar toe moeten gaan. Eventueel is het mogelijk dat ze vanuit de app kunnen navigeren naar plaats van bestemming.

MaxxsTrans

MaxxsTrans levert transport op maat door heel Europa. Of het nu containertransport betreft of het transport per trailer, speciaal transport of deelladingen; als het vervoerd kan worden.

MaxxsTrans - transport op maat door heel Europa

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.