Maatregelen Erniesoft Coronavirus



Nederland en de rest van de wereld zijn in de ban van het coronavirus. Er worden drastische maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te remmen.

Wij hebben de afgelopen tijd het nieuws over het coronavirus goed in de gaten gehouden.

In dit geval vinden wij twee zaken heel erg belangrijk. Ten eerste de gezondheid van onze medewerkers. Zij staan elke dag weer klaar om onze klanten met een glimlach te helpen. Ten tweede, dat wij de continuïteit van onze dienstverlening richting klanten kunnen waarborgen.

Wij hebben al vanaf het begin besloten het advies van het RIVM en het Ministerie op te volgen. Dit betekent dat, na het vernieuwde advies van 12 maart, wij ons team vanuit huis laten werken. Zo kunnen wij de service die je van ons gewend bent zo goed mogelijk waarborgen.

Wat houdt dat voor jou als klant in?
Dit houdt in dat wij jou als klant kunnen blijven helpen met al je vragen. Echter zullen wij verminderd (telefonisch) bereikbaar zijn. Wij raden daarom aan om via e-mail je vraag te stellen.

Thuis werken voor planners, administratie en management met e-Lips TMS! De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft voor veel transportbedrijven gevolgen. Het RIVM heeft geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken indien mogelijk. Wij doen als bedrijf ons uiterste best om dit mogelijk te maken voor onze relaties. Veel van onze relaties zijn al dankzij de moderne e-Lips TMS vanuit huis aan het werk. Wij maken samen met de systeembeheerders gebruik van vpn's om werknemers op afstand in te laten loggen op hun computers op werk. Daar kun je gebruik van maken om een veilige verbinding naar het bedrijfsnetwerk op te zetten. Wij helpen de transportbedrijven om veilig vanuit huis te werken. 

Uiteraard hopen wij op jouw begrip voor deze situatie. Wij zullen de komende tijd het nieuws goed in de gaten blijven houden en mocht de situatie veranderen, je hiervan op de hoogte stellen.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag!