Henk Dammes B.V. kiest voor e-Lips TMS van Erniesoft



De groep van gerenommeerde zeecontainervervoerders binnen de club van e-Lips TMS gebruikers groeit weer. 

Henk Dammes B.V. uit Bleiswijk heeft gekozen om e-Lips transport management software van Erniesoft in gebruik te nemen. Wij zijn zeer vereerd en blij met deze keuze.

 

Een breed scala aan automatisering modules zullen geïmplementeerd worden bij Henk Dammes BV. Het transportbedrijf Henk Dammes B.V. zal gebruik maken van de functies voor voormelden naar Portbase, DP World en PSA terminals. Er wordt een koppeling gerealiseerd tussen e-Lips TMS, de boordcomputer en het boekhoudpakket. Handmatig werk wordt verleden tijd voor Henk Dammes B.V.

e-Lips TMS 

Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Digitalisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers. Zo kunnen robots opdrachten voor u digitaliseren en omzetten tot planbord data. Planners kunnen dan op hun gemak slimme planningen maken.

Henk Dammes B.V. zal profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS. 

e-Lips Community

Sinds kort heeft Erniesoft e-Lips Community Live gebracht. Transportbedrijven kunnen van de vele voordelen van de Community gebruik maken. Erniesoft TMS gebruikers gaan onderling data delen en samenwerken. Henk Dammes B.V. gaat ook gebruik maken van deze innovatieve functie die nu beschikbaar is met e-Lips TMS.

Er zijn verschillende services beschikbaar in e-Lips Community:

  • PDF To Order wordt gebruikt om PDF-transportopdrachten met 1 klik in te lezen in e-Lips TMS
  • Orders uitwisselen met alle e-Lips TMS gebruikers of een selecte groep e-Lips gebruikers.
  • Gebruik maken van Avantida koppeling.

Over Henk Dammes B.V.

 

Henk Dammes B.V. is reeds jaren gespecialiseerd in het vervoeren van alle typen zeecontainers zowel nationaal als internationaal en heeft hiervoor het modernste materieel ter beschikking. Op basis van de specialisaties, oneway en roundtrip, worden er onder andere ADR containers vervoerd.

 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.