Helder Lunteren BV kiest voor e-Lips TMS en eMobits boordcomputer app van Erniesoft



Helder Lunteren BV kiest voor e-Lips transport management systeem en eMobits boordcomputer app van Erniesoft. Wij zijn zeer vereerd en blij met deze keuze. 

e-Lips transport management systeem 

Helder Lunteren BV legt de focus op innovatie door slimme ICT-oplossingen. Bedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Digitalisering levert bedrijven tijd, gemak en geld op. Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers. 

 

eMobits boordcomputer app

Helder Lunteren BV gaat de boordcomputer app eMobits van Erniesoft gebruiken. Het bedrijf gaat eenvoudig ritten van e-Lips TMS naar eMobits boordcomputer app opsturen.

eMobits app wordt door Erniesoft geleverd en kan moeiteloos gekoppeld worden aan e-Lips TMS. Als u in e-Lips TMS een rit heeft toegewezen aan een voertuig en/of chauffeur dan kunt u de rit uploaden met 1 muis klik op de app van de betreffende chauffeur. Als de opdracht verandert of u heeft additionele informatie ontvangen. Dan voert u deze  binnen e-Lips TMS in en gaat u de rit nogmaals uploaden op de app. De chauffeurs ontvangen de taken op een smartphone of tablet in een app. Ze kunnen lezen wat ze moeten doen en waar ze naar toe moeten gaan. Eventueel is het mogelijk dat ze vanuit de app kunnen navigeren naar plaats van bestemming.


Over Helder Lunteren BV

Helder Lunteren BV is een veegbedrijf die diensten verleent aan diverse grote spelers in de wegenbouw, maar ook aan gemeentelijke overheden en particulieren weten Helder Lunteren BV te vinden.

Helder Lunteren BV heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van wegen, terreinen en straten. Dit gebeurd door middel van vegen of reinigen. 

 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.