GTZ Transport heeft gekozen voor e-Lips Transport Management Systeem van Erniesoft!



Met grote vreugde mogen we u meedelen dat Erniesoft B.V. een overeenkomst heeft gesloten met GTZ Transport B.V. voor de implementatie van e-Lips TMS. Daarmee sluit GTZ Transport B.V. zich aan bij onze selecte groep van e-Lips TMS gebruikers. Matthijs de Wit bedankt voor het hebben van vertrouwen in Erniesoft.

𝐄𝐞𝐧 𝐛𝐫𝐞𝐞𝐝 𝐬𝐜𝐚𝐥𝐚 𝐚𝐚𝐧 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭𝐢𝐬𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥𝐞𝐬 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐠𝐞ï𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐞𝐫𝐝:
➡️Voormelden naar Portbase, DP World en PSA terminals wordt geïmplementeerd.
➡️Er wordt een koppeling gerealiseerd tussen e-Lips TMS en de boordcomputers van Trimble Transport & Logistics.
➡️GTZ Transport B.V. zal profiteren van de voordelen van e-Lips Community. Met PDF To Order worden alle PDF transportopdrachten met 1 klik ingelezen in e-Lips TMS. De tool bespaart GTZ Logistiek veel tijd met het aanmaken van nieuwe orders. De orders worden met deze tool automatisch ingevoerd, zonder investeren in het bouwen van dure koppelingen met opdrachtgevers.
➡️Met een online community maakt e-Lips TMS uitwisseling tussen vervoerders kinderlijk eenvoudig. Door meer met elkaar samen te werken worden planningen efficiënter. Dat zorgt voor minder lege kilometers waardoor vervoerders CO2 uitstoot kunnen reduceren. Slimme algoritmes houden de planning scherp in de gaten. Wanneer het mogelijk is geeft e-Lips efficiëntie advies aan de planning.


Willen jullie ook samen voorop lopen met e-Lips Transport Management Systeem. Neem dan contact met ons op via:
info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831
U kunt ook veel informatie vinden op onze website
www.erniesoft.nl.