Fijne Feestdagen



Wij wensen iedereen sfeervolle feestdagen en een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2022!

Een terugblik op 2021 van onze directeur Yusuf Erbil

2021 is voor ons allemaal om bekende redenen een jaar geweest dat we niet snel zullen vergeten. Gelukkig zijn er ook mooie en positieve dingen gebeurd. Ook binnen Erniesoft is dat het geval en daar blikken we graag met je op terug. Voordat we dit doen, willen we je hartelijk bedanken voor je vertrouwen en de samenwerking afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar de samenwerking op verschillende manieren op te blijven zoeken en te vergroten.

Het eerste waar we graag op terugkijken zijn transportbedrijven die het afgelopen jaar de stap hebben gezet naar Erniesoft

Zo zijn we er zonder meer trots op dat we dit jaar enorm zijn gegroeid. Afgelopen jaar zijn er veel bedrijven live gegaan met e-Lips TMS van Erniesoft.

Een aantal transportbedrijven bevinden zich op dit moment middenin het project om ook bij hen e-Lips TMS te implementeren.

Afgelopen jaar is voor Erniesoft een zeer succesvol jaar geweest, er werd een grote groei van het aantal klanten gerealiseerd. Er klinken veel positieve geluiden over uit de markt en we merken dat steeds meer zeecontainervervoerders voor ons kiezen. Wij bedanken de bedrijven die hun vertrouwen hebben uitgesproken in Erniesoft.

We hebben in 2021 e-Lips Community Live gebracht 

e-Lips Community is een groot project voor Erniesoft waar we de afgelopen jaren veel hebben geïnvesteerd. Eind van het jaar 2021 hebben wij Fase 1 van e-Lips Community Live gebracht bij een selecte groep e-Lips TMS gebruikers. Een groep e-Lips TMS gebruikers zijn begonnen met het gebruik van de Community en wij zijn erg blij met de eerste reacties van onze klanten. De verwachting is dat we in het eerste kwartaal van 2022 alle andere e-Lips TMS gebruikers Live kunnen brengen met e-Lips Community.

Wij vinden het erg mooi om te zien dat gebruikers direct vanaf de start betrokken zijn bij de ontwikkeling van e-Lips Community. Hierdoor krijgen we al in een vroeg stadium feedback en zijn we in staat om continu bij te sturen. Zo borgen we samen met jullie dat we oplossingen leveren die maximale toegevoegde waarde bieden. Bedankt voor jullie inspanningen hierbij.

Ook in 2022 hebben wij nieuwe innovatieve ideeën gevormd

Erniesoft blijft e-Lips Community doorontwikkelen. Erniesoft wil met e-Lips Community een dynamische planning tot stand brengen. In fase 2 van e-Lips Community willen wij zorgen voor een juiste match van de ritten, er komt een nieuwe track and tracé functionaliteit, ETA berekenen, monitoren timeslot haalbaarheid, monitoren reload mogelijkheid, monitoren terug lading zijn een aantal services die in 2022 beschikbaar worden gesteld aan e-Lips Community gebruikers.

Nieuwe versterkingen binnen Erniesoft

Bovenstaande zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder alle collega’s van Erniesoft. We grijpen deze terugblik ook graag aan om hen hartelijk te bedanken voor hun inzet en flexibiliteit. Door de sterke groei hebben we ons team weer mogen versterken met nieuwe software ontwikkelaars. Begin 2022 zullen de nieuwe medewerkers van start gaan bij Erniesoft.

Wij wensen iedereen sfeervolle feestdagen en een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2022

Nogmaals hartelijk bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar de samenwerking op verschillende manieren op te blijven zoeken en te vergroten.