Erniesoft update Corona Virus



Het corona virus heeft een grote impact op onze hele samenleving. De situatie, waarin de wereld zich nu bevindt is bizar. 
Wij hopen, dat jullie gezien de omstandigheden het allemaal goed maken!

Erniesoft stelt alles in het werk om de services aan onze klanten te continueren, waarbij de gezondheid van medewerkers en klanten altijd voorop staat. Daarom hebben we besloten dat onze medewerkers t/m maandag 1 juni blijven thuiswerken, zonder dat onze klanten daar iets van gaan merken.

 

Wat houdt dat voor jou als klant in?
Dit houdt in dat wij jou als klant kunnen blijven helpen met al je vragen. Echter zullen wij verminderd (telefonisch) bereikbaar zijn. Wij raden daarom aan om via e-mail je vraag te stellen. U kunt uw e-mail sturen naar support@erniesoft.nl.
Alle bijeenkomsten en opleidingen worden vervangen door online meetings, of worden uitgesteld.

 

Wat betekent het voor e-Lips gebruikers die vanuit huis werken?
Thuis werken voor planners, administratie en management met e-Lips TMS! De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft voor veel transportbedrijven gevolgen. Het RIVM heeft geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken indien mogelijk. Wij doen als bedrijf ons uiterste best om dit mogelijk te maken voor onze relaties. Veel van onze relaties zijn al dankzij de moderne e-Lips TMS vanuit huis aan het werk. Wij maken samen met de systeembeheerders gebruik van vpn's om werknemers op afstand in te laten loggen op hun computers op werk. Daar kun je gebruik van maken om een veilige verbinding naar het bedrijfsnetwerk op te zetten. Wij helpen de transportbedrijven om veilig vanuit huis te werken. 

Uiteraard hopen wij op jouw begrip voor deze situatie. Wij zullen de komende tijd het nieuws goed in de gaten blijven houden en mocht de situatie veranderen, je hiervan op de hoogte stellen.

 

Bedanken
Namens heel het team van Erniesoft bedanken wij alle medewerkers van transport en logistiek. Van de chauffeurs tot aan de planners en alle logistieke medewerkers. Deze mensen zijn onmisbaar in de logistieke ketens voor een goed goederenstroom.

 

 

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag! 

Wij houden je op de hoogte van eventuele andere ontwikkelingen en wensen iedereen een goede gezondheid toe!