Corral NV uit België kiest voor e-Lips TMS van Erniesoft



Wederom geweldig nieuws!!🎉. Corral NV uit België heeft gekozen voor e-Lips Transport Management Systeem van Erniesoft💪. Erniesoft heeft  begin van 2021 veel nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Allemaal transportbedrijven die zullen profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS, hier kunnen wij trots op zijn. 

Wij heten Corral NV uit België welkom bij de selecte groep e-Lips gebruikers en wensen het team van Corral veel gebruikersplezier toe met e-Lips TMS.

Corral NV 

Corral NV is in 1995 opgericht als een familiebedrijf. Corral NV is een volledig logistiek dienstverlener, gevestigd in België en actief in heel Europa. Corral NV transportbedrijf is gespecialiseerd in de logistiek van plastics. Het bedrijf biedt verschillende logistieke diensten aan in verband met import/export, douane, opslag, goederenbehandeling en transport van kunststoffen.

e-Lips TMS 

Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Digitalisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Het hebben van een doelgerichte strategie voor digitalisering van de transportbedrijven is essentieel om er je voordeel mee te doen en gelijke tred te houden met de concurrentie of die zelfs voor te blijven.

Auto-Robots

Erniesoft heeft in de afgelopen jaren veel slimme oplossingen ontwikkeld om de logistieke processen, van order tot factuur, van transportbedrijven te automatiseren en optimaliseren.
Met verschillende Auto-Robots van e-Lips TMS besparen transportbedrijven veel kostbare tijd en voorkomen dure fouten. De informatie wordt snel en foutloos bij de opdrachtgevers geleverd. De dienstverlening wordt op deze manier naar een hoger niveau getild.
e-Lips robots kunnen opdrachten digitaliseren en omzetten tot planbord data. Planners kunnen dan op hun gemak slimme planningen maken.
Robots kunnen ook de planning monitoren. Als het nodig is kunnen ze bijsturen of de planners van tips voorzien.
Andere robots kunnen afgeronde opdrachten beprijzen, facturen samenstellen en facturen per email in PDF of UBL versturen naar opdrachtgevers.

Automatisering levert veel voordelen voor transportbedrijven

e-Lips Robots die de taken uitvoeren, werken 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ze houden geen pauze, worden niet ziek en vragen nooit vakantie aan. Bovendien werken deze Robots 100% foutloos, dat betekent dat de taak keer op keer op dezelfde wijze wordt uitgevoerd, zonder de mogelijkheid op een menselijke fout. Doordat deze Robots van Erniesoft foutloos werken, is het bereiken van Operational Excellence een stuk dichterbij en kunnen de transportbedrijven zich focussen op de wensen van de klanten. Ook houdt het personeel tijd over, tijd die ze kunnen besteden aan taken die echt belangrijk zijn voor de voortgang en/of groei van het bedrijf. Het personeel hoeft geen energie meer te verspillen aan herhalende taken, die keer op keer hetzelfde verlangen van uw personeel, maar kunnen zich weer focussen op dat waar ze goed in zijn. Zo bespaart u ook nog eens kosten, want uw personeel werkt efficiënter en de robots van e-Lips TMS werken het klokje rond om alle taken foutloos en direct uit te voeren.