Braanker transport gaat voor e-Lips TMS



Onlangs heeft Braanker Transport zijn vertrouwen uitgesproken in Erniesoft. Wij zijn gezamenlijk een overeenkomst aangegaan om e-Lips TMS te integreren in de bedrijfsprocessen van Braanker Transport.

 

Ondanks deze vervelende tijden waarin vooruit kijken niet zo makkelijk is, zijn er genoeg bedrijven die dat wel durven te doen. En investeren in betrouwbare automatiseringsoplossingen om ook vandaag en in de toekomst concurrentie positie te verstevigen.

De voornaamste reden voor Braanker Transport om te kiezen voor Erniesoft’s e-Lips Transport Management Systeem is ontstaan uit de behoefte voor een stabiele en altijd bruikbare systeem. E-Lips TMS kenmerkt zich vooral om haar stabiliteit, betrouwbaarheid en een hoge uptime van 99,5%. U kunt erop vertrouwen dat wanneer u e-Lips nodig heeft deze ook beschikbaar en bruikbaar is.

Naast dat e-Lips erg stabiel is biedt deze software ook veel mogelijkheden voor verdere automatisering. Deze mogelijkheden variëren van gedeeltelijk automatisch tot volledig automatisch. Zo kunnen zee containers in Rotterdam en Antwerpen automatisch voorgemeld worden vanuit e-Lips. Om tijd te besparen kunnen meerdere containers met één muisklik verzonden worden naar de verschillende terminals. Deze proces automatisering levert Braanker Transport veel tijd op dat gebruikt gaat worden om data kwaliteit te verbeteren.

Daarnaast gaan we verschillende Erniesoft robots laten werken voor Braanker Transport. Robots kunnen volledig autonoom taken uitvoeren zonder tussenkomst van gebruikers. Beprijzen van ritten en aanvullende informatie verzamelen zoals afstand gegevens is één van de taken die een robot helemaal zelfstandig kan uitvoeren. Een andere taak is het monitoren en opvragen van ontbrekende documenten zoals bijvoorbeeld CMR’s. Als een dossier volledig is kunnen robots facturen samenstellen en deze verzenden naar de ontvanger inclusief alle documenten. Robots kunnen facturen ook uploaden in portalen als de klant dat vraagt zoals uploaden in Tradeshift. Robots kunnen ook planners ondersteunen door de planning actief te monitoren en bij vertraging van te voren melding te maken bij de planner en/of klant. Als er slimme combinaties gemaakt kunnen worden zullen de robots planners hierop attenderen. Hierbij kunnen onze robots ook gebruik maken van opdrachten die door de andere e-Lips gebruikers in de community zijn geplaatst. Zo gaan we meer vervoeren met elkaar door minder kilometers te rijden.

Wij heten Braanker Transport welkom in de selecte groep e-Lips gebruikers en wensen het gehele team erg veel en gemak en gebruiksplezier toe met e-Lips TMS.