UTI Forwarding kiest voor e-Lips TMS van ErniesoftUTI Forwarding kiest voor e-Lips transport management systeem van Erniesoft. Wij zijn zeer vereerd en blij met deze keuze. Een breed scala aan automatisering modules zullen geïmplementeerd worden bij UTI Forwarding.

e-Lips transport management systeem 

UTI Forwarding legt de focus op innovatie door slimme ICT-oplossingen. Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Digitalisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers. Zo kunnen robots opdrachten voor u digitaliseren en omzetten tot planbord data. Planners kunnen dan op hun gemak slimme planningen maken.

Met software robots worden taken geautomatiseerd die uw medewerkers eerder dagelijks of wekelijks uitvoerden. Software robots kunnen u helpen bepaalde taken binnen uw bedrijf volledig te automatiseren. Dit betekent dat de taken consequent kunnen worden uitgevoerd en dat deze elke keer weer op exact dezelfde manier worden uitgevoerd.


UTI Forwarding zal profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS. Het transportbedrijf gaat gebruik maken van de koppeling die wij gebouwd hebben met Portbase voor voormeldingen.

          

Over UTI Forwarding 

UTI is een freight forwarding bedrijf in Rotterdam. UTI verzorgt het exporteren en importeren van container shipments van en naar elke haven wereldwijd. Al meer dan 30 jaar staat het bedrijf bekend om persoonlijke aandacht, een unieke manier van werken die gezorgd heeft voor een leidende positie als freight forwarder. UTI Forwarding is gespecialiseerd in het vervoeren van temperatuur-gekoelde containers (reefers).

 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.