Stalling Module NIEUW in e-Lips TMSHeeft u afgekoppelde trailers en wilt u graag weten waar ze zich op welk moment bevinden? Wilt u weten met welke truck de trailer is afgekoppeld? Wilt u weten sinds wanneer de trailer afgekoppeld is? Al deze vragen worden beantwoord met de Stalling module oplossing van Erniesoft. Het is voor de transportbedrijven uiterst belangrijk dat er constant inzicht is waar de trailers zich bevinden,  wat de frequentie is qua stilstand en wanneer te trailers aangekoppeld worden. Met de nieuwe Stalling module krijgen de transportbedrijven deze inzichten.
De planning wordt op deze manier een stuk efficiënter.

 

e-Lips TMS

Wij krijgen regelmatig de vraag of er een trailer administratie aanwezig is in e-Lips TMS. Binnen e-Lips is de informatie over de afgekoppelde trailers aanwezig, maar de informatie was visueel beperkt zichtbaar.

Met de nieuwe Stalling module worden de wensen van de transportbedrijven vervuld. Met de Stalling module wordt waardevolle informatie op een zeer laagdrempelige manier zichtbaar gemaakt. Deze nieuwe functie is niet alleen voor de trailers aanwezig, maar kunt u ook gebruiken voor containers die afgezet en weer opgezet worden.

 

Hoe werkt de nieuwe Stalling Module?

Met de stalling module kunnen we goed bijhouden waar de trailers afgekoppeld zijn en wanneer de trailers weer aangekoppeld gaan worden. U krijgt ook informatie wanneer de trailers daadwerkelijk aangekoppeld zijn. 

Deze informatie wordt binnen e-Lips TMS zichtbaar op een tijdlijn. Indien gewenst wordt de informatie ook weergegeven in een tabel.

Wij hebben deze functionaliteit niet alleen maar voor de trailers uitgebreid. U kunt deze nieuwe functies van de stalling module ook gebruiken voor de containers die afgezet en weer opgezet worden.

 

De tijdlijn binnen de nieuwe Stalling module

De tijdlijn dat is gebruikt binnen de nieuwe stalling module geeft een moderne visualisatie van gebeurtenissen. De informatie kan vanuit de volgende drie invalshoeken bekeken worden:

  1. Het is mogelijk om de locaties op te vragen van de trailers/containers. Dan worden alle locaties getoond waar trailers/containers staan, hoelang de trailers/containers stil staan, met welke truck zijn de trailers/containers naar de locaties gebracht. Het is uiteraard ook mogelijk om te zien met welk truck de trailers uit de stalling gehaald zijn.

  2. Extra informatie bewaren wordt ook mogelijk. U kunt gebeurtenissen die plaats vinden tijdens de afkoppel/afzet periode in dit scherm opslaan, om later te kunnen na kijken en/of gebruiken in rapportages.

  3. Ook documenten die te maken hebben met afkoppelen/afzetten kunnen in dit scherm op de juiste moment bewaard worden.

Eventueel kunnen we deze module verder uitbreiden met facturatie. Als u voor afkoppelen/afzetten kosten wenst door te belasten voor de periode dat een trailer of container gestald is dan kan dat.

Voordelen van Stalling Module

  • Altijd op de hoogte van de locatie van uw trailer/container

  • Inzien hoe lang uw trailer/container zich op de locatie bevindt

  • Goed overzicht van de locaties van uw trailers bij stalling

  • Een zeer nauwkeurige ritplanning; Een overzicht van de trailerlocaties maakt het mogelijk een zeer nauwkeurige ritplanning te maken. Een efficiëntere ritplanning voorkomt onnodige kilometers en verlaagt zo het brandstofverbruik en extra kosten.

 

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen of opmerkingen, dan horen we dat natuurlijk graag! U kunt een mail sturen naar support@erniesoft.nl