De nieuwste module Stalling Verkenner van e-Lips Transport Management Systeem is LIVE !De nieuwste module Stalling Verkenner van e-Lips Transport Management Systeem is LIVE !

Heeft u afgekoppelde trailers en wilt u graag weten waar ze zich op welk moment bevinden? Wilt u weten met welke truck de trailer is afgekoppeld? Wilt u weten sinds wanneer de trailer afgekoppeld is? Al deze vragen worden beantwoord met de Stalling module oplossing van Erniesoft. Het is voor de transportbedrijven uiterst belangrijk dat er constant inzicht is waar de trailers zich bevinden,  wat de frequentie is qua stilstand en wanneer te trailers aangekoppeld worden. Met de nieuwe Stalling module krijgen de transportbedrijven deze inzichten.
De planning wordt op deze manier een stuk efficiënter.

Voordelen van de Stalling Verkenner Module

  • Altijd op de hoogte van de locatie van uw trailer/container

  • Inzien hoe lang uw trailer/container zich op de locatie bevindt

  • Goed overzicht van de locaties van uw trailers bij stalling

  • Een zeer nauwkeurige ritplanning; Een overzicht van de trailerlocaties maakt het mogelijk een zeer nauwkeurige ritplanning te maken. Een efficiëntere ritplanning voorkomt onnodige kilometers en verlaagt zo het brandstofverbruik en extra kosten.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen of opmerkingen, dan horen we dat natuurlijk graag! U kunt een e-mail sturen naar support@erniesoft.nl